关闭

帖子主题:牛欢喜炒香菇

共 18575 个阅读者 

左箭头-小图标

牛欢喜炒香菇

铁血网提醒您:点击查看大图

早上锻炼后得补补,不能老吃大白馒头

打赏
      收藏文本

网友回复

左箭头-小图标

55楼 xian123
      如今的这些玩意,全都是从小就去了势的家伙身上长的,和太监的那玩意一样,多吃无益。
      76楼 脸上没长痔疮
      有道理,不过我不喜欢,只吃过两次猪鞭,有股尿骚味
      79楼 死神突击队
      吃了两次哈哈 ,志哥 狗鞭咋样
      狗鞭好,没尿骚味

左箭头-小图标

55楼 xian123
      如今的这些玩意,全都是从小就去了势的家伙身上长的,和太监的那玩意一样,多吃无益。
      76楼 脸上没长痔疮
      吃了两次哈哈 ,志哥 狗鞭咋样

左箭头-小图标

58楼 死神突击队
      志哥估计你是退伍后这样多年了才重新开始锻炼把
      73楼 脸上没长痔疮
      我一直都有锻炼
      77楼 死神突击队
      咱哥俩相反,我不喜欢跑步 我就是喜欢象棋之类的
      你是属爱安静的人,

左箭头-小图标

58楼 死神突击队
      73楼 脸上没长痔疮
      我一直都有锻炼
      咱哥俩相反,我不喜欢跑步 我就是喜欢象棋之类的

左箭头-小图标

55楼 xian123

左箭头-小图标

56楼 yingean
      暴龙哥用咸酸菜炒的。
      杜汶泽:请问哩几昧系咩野送呢?

林雪:等我介绍下你识啦,唔HI识既。哩昧叫做红烧兔子头,哩个系炸田鸡。哇,哩个巴HI闭了,哈哈哈哈恨家炸田鼠。老豆老母细妹家

姐,罗距老母黎食。哩个红烧全体野生水鱼,你睇个龟头,几似你啊。哈哈哈,讲笑姐,哩,饮茶。

郑中基:饮汤。

杜汶泽:哦都好。都好彩啊,有粒绿子吃下。

郑中基:乜绿子啊,哩粒牛眼哩架。好HI补架。

杜汶泽:(吓一跳)

林雪:主角黎了,我介绍你识下。哩个叫做龙虎凤大杂烩。好HI补架。。

杜汶泽:龙虎凤即系咩黎架?

雷宇扬:蛇猫鸡啊。

杜汶泽:哇。猫啊,唔好了挂。我唔啱个窝。

雷宇扬:你唔好搞事啊,入乡随俗。

林雪:啊(大叫,俾筷子打手)

郑中基:我叫左你班HI仔几HI多次,有客人系度就唔HI好丢我架呀嘛。你系HI又系梗HI样既,你话HI唔HI。客人系竖,就老HI俾人夹先。

我平时点HI样教你地架。

林雪:对唔HI住,大佬。

郑中基:你对住我讲有HI屎用啊,同大监制讲。

林雪:对唔HI住。

杜汶泽:冇冇冇冇冇。。冇野冇野

郑中基:唔得,唔得,有规有矩呀嘛。你系客人,你先。

杜汶泽:其实我就少食。

林雪,即系唔HI俾面啦,我大佬搞梗HI耐,你系米唔HI俾面先。

杜汶泽:唔系,只不过呢。系呀,我要扎车,甘,哩滴菜一定有酒煮过。我又易醉喔。

郑中基:惊HI咩。你系北海,饮醉酒飙车,撞死人,你系我暴龙果度,一滴事都茅。啊,不过最好就唔好撞D太过出名既人就得了。

雷宇扬:我都话距系广西好猛啦。哩锅冇的避了,夹啦。

杜汶泽:除两,除两,(夹左条葱)

好野味喔。

林雪:屌你老昧HI你真系,你即系落HI我大佬面姐。

杜汶泽:唔系,唔系呀。我系唔习惯吃哩滴野姐,我地普通人,正系食到滴普通野既姐,有冇滴普通滴架。。。

郑中基:哦。。。大监制,食唔惯,我地唔好勉强。牛啱唔啱啊。

杜汶泽:雷宇扬:哇,牛啱啊好啊好啊,啱啱啱啱啱,大佬啊最中意食牛了。

郑中基:叫厨房里面炒我最中意既招牌菜出黎。

杜汶泽:暴龙哥,对唔住,盲头哥,唔好意思,黎黎黎,饮翻杯,哇,D牛真系超正,滑的黎又唔硬,而且又唔起边喔。

原来咸酸菜同牛系紧贾既喔。哩滴更靓既牛系边个部位既呢?系牛颈啊定系。。。。

郑中基:哩个米牛欢喜咯。

杜汶泽:牛欢喜即系边度呢?

郑中基:米牛HI咯。唔系整日有架。宜家当造啊。你谂下,一遮牛就得一遮HI,煮玩距就缩了,要几多遮牛先可以炒埋一碟牛欢喜啊。

林雪:你米执HI到咯。今日我大佬系度,要唔系哩碟嘢,咸酸菜多个牛HI啊,丢。。。

杜汶泽:(呕。。。)

林雪:你系唔系又唔HI俾面我大佬啊。同我饮HI晒距。

郑中基:你唔饮HI晒距,冇HI同我讲嘢。

杜汶泽:暴龙哥,系我唔雀。我饮。(一只白酒饮晒)

郑中基:好咯,好咯,茂事咯,甘迷好咯,大家都饮到兴兴滴咯,不如我地一齐去叼驴仔HI咯!

杜汶泽:叼驴仔HI系咩黎呢架??

雷宇扬:呢帆野又真系考起我啵,不过你听佢地讲野都知啦,甘中意HI,应该靠得住,嗯,

啊暴龙哥吖,恕我地D港产孤陋寡闻,请问叼驴仔HI系咩黎呢?

郑中基:你地茂理由唔识广东话夹驴仔HI米驴仔HI咯。

杜汶泽:龙虎凤,即系蛇猫鸡啦,牛欢喜即系牛HI,驴仔HI又点会系驴仔HI呢?

郑中基:点会唔会啊!

手下:大佬,稳左半日稳到了。

郑中基:喂,入来,入来,搞甘HI耐。识叼呢就一定系叼驴仔HI,叼完叼唔翻转头咖!

肥仔:系啊大佬,上次我叼完只驴仔HI,好HI耐冇垫条女啦!

郑中基:喂,搞甘HI耐啊。

手下:大佬,稳只驴易啊,我霖住稳只绣球同你冲喜下佢,绣球难稳啊。

郑中基:你想叼边遮!

杜汶泽:我叼你老昧HI啊,你班卵样,成晚逼我食埋晒唔知嘀乜卵野,牛HI系嘛?牛HI人食噶咩?哈,我都算卵数了,扑你个臭街,虾我

饮醉酒,叫我叼动物?你老母,边个叫我叼驴仔我杀边卵个!!

郑中基:我都忍左你成晚了。你唔好以为自己拍个几部咸片就巴屎闭。我招呼你成台野味你唔欣赏,算。你话你中意吃牛肉,我专灯系下

遍稳人炒碟牛出黎,你又唔欣赏,算。我俾个良心你当狗吠,众要系我滴MEN面前落我面。你两个今晚一定要有个交代。

雷宇扬:暴龙哥,暴龙哥,你听我讲先,放低枪,放低枪先,我地出黎系求财,唔系求气呀嘛,冇理由为左两只驴仔求气呀嘛,吵交冇意

思啦,我FAN饮醉左,唔好怪距,GAGA紧,老规矩,我摆翻几围和头酒。

郑中基:我同你地讲,我暴龙由细到大,都未俾人落个我面既。我招呼的你地,哩餐驴仔HI你地就屌硬了。你吃的哩餐既,你唔同我屌锅

劲既,吴准出去哩个门口。

雷宇扬:你听我讲,我对你唔住。嗱,暴龙哥,紧样。我带的距黎,我同距顶。我。。。起双飞。

郑中基:你以为宜家闹新房啊,啊,兄弟帮手顶酒啊。你两个,一人叼一遮。

雷宇扬:系米玩到甘大先。

杜汶泽:你唔好讲,唔好讲野。你冇讲,等我讲。嗱,我正系有一个要求姐。我可唔可以食只事前烟。

郑中基:恩,去啦。!

省略一部分。。。。。。。吊完后。。。

郑中基:乜我留俾你地既冇罗去用咩?你地自己带左袋哩啊?

杜汶泽:唛屌驴仔HI要带袋既咩?

林雪:大佬啊,唛屌驴仔HI可以唔带袋既咩?

郑中基:梗系唔得啦,你睇D香港人,几乱几放纵啊。

林雪:咦,乌糟邋遢。

郑中基:米啦,你都系快D去厨房,罗多几双公筷出黎。

林雪:嗯,梗就稳HI阵了。

左箭头-小图标

57楼 c47强哥
      这猪鞭上签子怎么搞?
      插前后,

左箭头-小图标

58楼 死神突击队
      我一直都有锻炼

左箭头-小图标

回复:牛欢喜炒香菇

左箭头-小图标

62楼 小李卖刀
      真牛B!
      确实是真的

左箭头-小图标

63楼 睿坨坨他爸
      胸小差评回复:牛欢喜炒香菇

左箭头-小图标

64楼 39113922
      这东东大补 志哥多吃点
      爽口,没什么味,跟生肠差不多

左箭头-小图标

65楼 南原青衣
      不得不承认,老痣同志的大白馒头一向透露着水灵 回复:牛欢喜炒香菇
      谢谢支持回复:牛欢喜炒香菇

左箭头-小图标

66楼 日本妇联主席
      两个A罩都不到,差评!
      太伤人了,撤了你的妇联主席,调去环卫局当所领导

左箭头-小图标

两个A罩都不到,差评!

该帖子发自铁血军事Android手机客户端[请参与手机体验]
      左箭头-小图标

不得不承认,老痣同志的大白馒头一向透露着水灵 回复:牛欢喜炒香菇

左箭头-小图标

这东东大补 志哥多吃点

左箭头-小图标

胸小差评回复:牛欢喜炒香菇

• 军衔:空军少校
      • 军号:51537
      • 头衔:小李他妈的飞刀
      • 工分:47148
      左箭头-小图标

真牛B!

左箭头-小图标

左箭头-小图标

重点在第三张图上

左箭头-小图标

左箭头-小图标

这猪鞭上签子怎么搞?

• 军衔:中国海军中将
      • 军号:991942
      • 头衔:市井真小人
      • 工分:1741180 / 排名:117
      左箭头-小图标

暴龙哥用咸酸菜炒的。

• 军衔:空军上校
      • 军号:1849767
      • 工分:107741
      左箭头-小图标

左箭头-小图标

两个美女更欢喜

左箭头-小图标

52楼 人上坎坷
      早上吃牛吊, 晚上被吃吊 。
      有进就有出

左箭头-小图标

早上吃牛吊, 晚上被吃吊 。

左箭头-小图标

48楼 wyansheng
      志在必得
      谢谢支持

左箭头-小图标

42楼 彼得灬潘
      浪费了..应该牛欢喜炒酸菜骨!
      47楼 脸上没长痔疮
      没咸菜嘛

49楼 一本正经呢
      这个咸菜好久没吃了 喝粥超级好!
      加几滴香油,我能喝一大碗白粥

左箭头-小图标

42楼 彼得灬潘
      47楼 脸上没长痔疮
      没咸菜嘛

这个咸菜好久没吃了 喝粥超级好!

左箭头-小图标

志在必得

该帖子发自铁血军事Android手机客户端[请参与手机体验]
      左箭头-小图标

42楼 彼得灬潘
      没咸菜嘛

左箭头-小图标

43楼 彼得灬潘
      牛欢喜就是牛B
      对了,太在铁血只能发*,不能发欢喜

左箭头-小图标

44楼 酒鬼大爷
      晚上吃人的,早上吃牛的回复:牛欢喜炒香菇
      一个都不能少…都吃

左箭头-小图标

晚上吃人的,早上吃牛的回复:牛欢喜炒香菇

左箭头-小图标

牛欢喜就是牛B

左箭头-小图标

左箭头-小图标

牛欢喜不能发,那就发鞭

左箭头-小图标

36楼 最爱吃羊肉
      白衣美女*了
      啥意思呢

左箭头-小图标

12楼 a620661
      大白馒头才扛饿呢!回复:早上锻炼后得补补
      29楼 iamak47
      这几天又入冬失败,还是三十多度,热死了
      33楼 脸上没长痔疮
      估计还要热一个月
      38楼 DX3906
      有次看病,医生说打两瓶葡萄糖不如吃个馒头。
      诚实

• 军衔:陆军列兵
      • 军号:7577674
      • 工分:689
      左箭头-小图标

12楼 a620661
      29楼 iamak47
      33楼 脸上没长痔疮
      估计还要热一个月
      有次看病,医生说打两瓶葡萄糖不如吃个馒头。

左箭头-小图标

白衣美女*了

左箭头-小图标

12楼 a620661
      29楼 iamak47
      估计还要热一个月

左箭头-小图标

30楼 iamak47
      这个东西真心没吃过,不过在牛肉店里见过
      跟吃生肠差不多

左箭头-小图标

这铁血真是奇葩,牛欢喜的图片不能发,人的性器官却可以发,

• 军衔:海军上尉
      • 军号:212197
      • 头衔:社科院3世毕加索
      • 工分:17740
      左箭头-小图标

这个东西真心没吃过,不过在牛肉店里见过

• 军衔:海军上尉
      • 军号:212197
      • 头衔:社科院3世毕加索
      • 工分:17740
      左箭头-小图标

12楼 a620661

左箭头-小图标

小编,妳为什么删了牛欢喜的图片,难道这也是色情图片

左箭头-小图标

6楼 脸上没长痔疮
      是动物的性器官
      9楼 show98001
      真心猜不出。。。回复:早上锻炼后得补补
      大家都往鞭猜了

左箭头-小图标

10楼 c47强哥
      猪鞭?
      回复:早上锻炼后得补补

回复:早上锻炼后得补补这才是

左箭头-小图标

11楼 青春102
      早上就开始补,大白天准备开战。
      小树林回复:早上锻炼后得补补

左箭头-小图标

12楼 a620661
      那来多两个

左箭头-小图标

13楼 冰山来客1102
      俺们都供暖了,南方还穿着短裤
      是的,今天还三十一度

左箭头-小图标

14楼 羊汤水煎包
      时间差不多:该离得早走额!勿谓言之不预~~
      哪凉快哪呆去

左箭头-小图标

15楼 lilin670327
      这么个补法感觉入不敷出啊!回复:早上锻炼后得补补
      我一滴当两滴用

左箭头-小图标

16楼 kennylee40
      这碗家伙好像大有来头呀!

猜出来没回复:早上锻炼后得补补

• 军衔:陆军上校
      • 军号:3311666
      • 工分:108213
      左箭头-小图标

17楼 xhb1
      大白馒头加红枣大补啊
      18楼 脸上没长痔疮
      是葡萄干吧
      红枣都让你啯成葡萄干啦 厉害厉害

左箭头-小图标

17楼 xhb1
      大白馒头加红枣大补啊
      是葡萄干吧

• 军衔:陆军上校
      • 军号:3311666
      • 工分:108213
      左箭头-小图标

大白馒头加红枣大补啊

左箭头-小图标

这碗家伙好像大有来头呀!

• 军衔:空军大校
      • 军号:1720422
      • 头衔:预备役军官
      • 工分:454256 / 排名:1853
      左箭头-小图标

这么个补法感觉入不敷出啊!回复:早上锻炼后得补补

左箭头-小图标

时间差不多:该离得早走额!勿谓言之不预~~

左箭头-小图标

俺们都供暖了,南方还穿着短裤

• 军衔:陆军中尉
      • 军号:678930
      • 工分:15127
      左箭头-小图标

左箭头-小图标

早上就开始补,大白天准备开战。

左箭头-小图标

猪鞭?

左箭头-小图标

6楼 脸上没长痔疮
      是动物的性器官
      真心猜不出。。。回复:早上锻炼后得补补

左箭头-小图标

5楼 show98001
      鱼肚
      是哺乳动物的

左箭头-小图标